LICHAAMSGERICHTE ZOMER INTENSIVE

         ZON EN SCHADUW

“zonder zon geen schaduw, zonder schaduw geen zon”

Heleen de Winter en Nelly Sluis

Je zonnige kant:

De zonnige kant voelt als levendigheid, plezier, evenwichtigheid, speelsheid en verbonden zijn. Je bent dan in staat om je behoeften, gevoelens en grenzen uit te drukken. Je bent trouw aan jouw eigen waarheid.

Je schaduwkant:

Je schaduw gaat altijd met je mee. Deze uit zich o.a. in ontevredenheid, mopperen, somberheid, leegte, cynisme, weerstand, verbittering en jaloezie. Om het leven maakbaar te maken forceer je jezelf om de pijn achter deze negatieve laag niet te hoeven voelen. Je stapt dan over een wezenlijk deel van jezelf heen, het pijnlijke deel dat vraagt om onderzocht te worden.

Hoe ga je om met zon en schaduw:

Pijn neemt alleen af, als we het erkennen en als het gehoord en gezien wordt. Wanneer we onze emoties erkennen, kunnen we herstellen. D.m.v. diverse psychotherapeutische methodes en coaching helpen wij je om meer te gaan kijken naar hoe jij omgaat met je eigen waarheid en hoe je er naar anderen toe uitdrukking aan geeft. Dit leer je het beste als alle delen van jou hierbij betrokken zijn: je hart, je hoofd en je lijf. Je leert om te gaan staan voor wie jij bent op een rustige en ontspannen wijze, in plaats van jezelf te verliezen in het contact met anderen.

Praktisch:

Waar: Gebouw Opleiding Integratie Coaching en Therapie, Kerkstraat 7, Groesbeek.

Tijden: Vrijdag 27 en zaterdag 28 juli: van 10.00-17.00 uur

Kosten: 240,00 (incl. lunch en koffie en thee)

Informatie en aanmelding:

Je kunt je opgeven vóór 1 juli. Maximaal aantal deelnemers is 14.

Nelly Sluis: 024-39756507 of 06-30881002 nelly@praktijk-opdehelling.nl

Heleen de Winter: 024-3232941 of 06-48325627 info@heleendewinter.nl