Samenwerking: Hoe zorg je voor een LEVEN van meer plezier en ontspanning.

Sinds januari 2017 werk ik samen met Regien van Gemert uit Milsbeek, cranio sacraal therapeut. Haar website is: www.stilpunt.nl

Wij zijn van mening dat wij elkaar met onze therapievormen aan kunnen vullen. Met als doel, om te zorgen, dat jij beter in je vel komt te zitten. Dat zorgt ervoor, dat je meer kwaliteit uit je leven gaat halen en dat je je eigenwaarde, stevigheid en kracht in de wereld kunt brengen.

Hoe doen we dat samen?

Therapie bij Regien:

Door de behandeling bij Regien komt er op een diep lichamelijke niveau spanning vrij. Daar gaan vaak emoties mee gepaard, waarvan je soms niet weet waar ze vandaan komen.  Het opheffen van blokkades in je lichaam zorgt voor meer vrijheid en ruimte in jezelf.

Therapie bij Nelly:

Blokkades hebben zich in je lichaam gevormd, doordat je op jouw eigen speciale manier een ”overlevingsstand” hebt gecreëerd om met lastige situaties om te gaan.

Als de blokkades door het werk van Regien worden verminderd en een hulpbron zijn om meer los te laten kan het ook van belang zijn, dat je handvatten krijgt om met bepaalde situaties, gedachten, gevoelens en spanningen anders om te kunnen gaan. Dit zorgt ervoor dat er niet opnieuw blokkades gaan ontstaan. Je bent dan meer in staat om je zelf te reguleren, zodat je weet (op denkniveau, gevoelsniveau en lichaamsniveau) wat nodig is om je meer te kunnen ontspannen.