Mijn naam is Nelly Sluis-van der Velden. Door mijn interesse in wat mensen beweegt ben ik opleiding gaan volgen als psychosociaal therapeut, coach, lichaamsgericht therapeut, systeemtherapeut en trauma therapeut. Door jarenlange ervaring en meerdere opleidingen heb ik mijn eigen werkwijze steeds meer ontwikkeld. Ik geef individuele therapie en relatietherapie.

Persoonlijke ontwikkeling:

Mijn eigen proces om gelukkiger te worden en mijn hooggevoeligheid t.a.v. wat ik voel en zie gebeuren, heeft gezorgd voor een totale ommekeer van mijn professionele loopbaan. Vanaf het eerste moment op 48 jarige leeftijd, dat ik me begaf in collegebanken ben ik bewogen geraakt om vol passie te gaan voor een vak, wat in de eerste instantie mijzelf veel heeft gebracht. Daarna was ik zo gelouterd door kennis en het verhogen van professionaliteit en deskundigheid, dat ik inmiddels 15 jaar opleidingen en trainingen heb gevolgd. Opleidingen om mensen te begeleiden in hun levensprocessen om dichterbij zichzelf uit te kunnen komen. Doordat ik de kennis uit opleidingen kon integreren met al mijn levenservaringen, kan ik mijzelf een ervaringsgericht therapeut noemen. Door zelf de weg te hebben bewandeld om bewustwording te krijgen op verschillende overlevingspatronen begeleid ik nu mensen in hun levensproces. 

Ik doe mijn werk als hulpverlener met veel passie. In mijn werk vind ik betrokkenheid, inleving, eenvoud, liefde, respect, integriteit, eerlijkheid, no nonsens en humor belangrijk. Ik werk samen met o.a. huisartsen, arbo artsen, psychiaters, psychologen, praktijkondersteuners.

“In mijn leven heb ik geleerd dat vallen en opstaan een manier is om jezelf steeds beter te leren kennen. Ik heb ervaren dat ik juist van die situaties die aanvankelijk hopeloos leken het meest “wijs” ben geworden”.

“Wanneer je niet dwaalt kom je niet tot verstand. Juist de dwalingen maken de mens beminnelijk”.  (Johann Wolfgang van Goethe)

Als je meer wilt weten over mijn opleidingen en trainingen: lees dan meer